Elena Udrea, ATAC la Tăriceanu: Vedeţi dacă nu are Dumnezeu? Suspendarea, un gest de iresponsabilitate crasă

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat luni, referitor la cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu prezentată de preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, că reprezintă un gest de o iresponsabilitate crasă.

08 sept. 2014, 10:31
Elena Udrea, ATAC la Tăriceanu: Vedeţi dacă nu are Dumnezeu? Suspendarea, un gest de iresponsabilitate crasă

‘Vedeţi dacă nu are Dumnezeu? Când toată ţara este în slujbă de Sfânta Maria, domnul Tăriceanu are o singură grijă: cum să se pregătească el şi domnul Ponta de alegeri, în aşa fel încât să se asigure că obţin cât mai multe voturi. Este un gest de o iresponsabilitate crasă să vorbeşti acum despre suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu două luni înainte de terminarea mandatului acestuia’, a declarat Udrea, cu ocazia prezenţei la hramul Mănăstirii din Pasul Tihuţa.

Liderul PMP consideră că o nouă suspendare a preşedintelui vine într-un context extern extrem de grav având în vedere conflictul armat din Ucraina, dar şi într-un context intern complicat unde se vorbeşte despre recesiune economică. Elena Udrea consideră că iniţiativa lui Călin Popescu-Tăriceanu vizează polarizarea dezbaterii electorale între Victor Ponta şi Traian Băsescu, cu toate că acesta din urmă nu mai are dreptul să candideze.

A TREIA SUSPENDARE a lui Băsescu, demarată în Parlament. CEREREA propusă de Tăriceanu. Capetele de acuzare

‘Este o temă falsă, care să acopere o dezbatere reală, pe argumente şi este încă o strategie a domnului Ponta şi a domnului Tăriceanu de a aduce voturile care îi lipsesc lui Victor Ponta’, a spus Udrea.

Candidatul la prezidenţiale al Mişcării Populare spune că premierul este în scădere în sondaje şi că printre strategiile acestuia de a aduna voturi se mai numără ‘aruncarea’ lui Tăriceanu în competiţia electorală şi ordonanţa de urgenţă care permite primarilor şi consilierilor să îşi schimbe partidul fără a-şi pierde mandatul.

Elena Udrea a fost prezentă luni, de Naşterea Maicii Domnului, la slujba oficiată la Mănăstirea din Pasul Tihuţa de către ÎPS Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ. Udrea s-a fotografiat cu localnici îmbrăcaţi în costume populare şi a stat de vorbă cu o parte dintre cei peste 2.000 de oameni prezenţi la slujbă.