ELENA UDREA, atacată dur: A fost în miezul MAFIEI şi a venit decontul pentru PORCĂRIILE pe care le-a făcut

ELENA UDREA, aflată la un pas de arestare, este atacată dur de un fost coleg de partid. Adrian Papahagi susţine că el nu crede că Udrea minte  în dezvăluirile pe care le face, dar consideră că "a venit decontul pentru toate porcăriile pe care le-a făcut".

05 feb. 2015, 09:34
ELENA UDREA, atacată dur: A fost în miezul MAFIEI şi a venit decontul pentru PORCĂRIILE pe care le-a făcut

Adrian Papagahi susţine că Elena Udrea nu spune ceva nou prin declaraţiile din ultima vreme, important fiind „nu e ce ne spune, ci faptul că ne spune ea”.

„Ea, care a fost în miezul mafiei, în vârful puterii, în subteranele serviciilor, în atenția continuă a presei, la împărțirea banilor.
Evident că vrea să-i tragă în jos și pe cei cu care a fost în cârdășie, pe care i-a plătit și azi o înjură, care au întors armele, care i-au promis protecție și azi se fac că plouă – cu toate acestea, cele spuse de Udrea au o mare doză de sordidă credibilitate.

CITEŞTE ŞI TREI cereri de ARESTARE pentru Elena Udrea. Fostul ministru, TURNATĂ la DNA de Dinu Pescariu

N-am nicio simpatie pentru Elena Udrea: m-am opus ei mereu, mi-a stricat un an din viață, a distrus un proiect la care am lucrat ca un fraier. Deși n-o suport, ascult cu atenție ce spune în aceste zile. Cred că nu minte atunci când vorbește cu disperată nonșalanță despre genți cu sute de mii de euro, înțelegeri obscure, grupuri informale, (dezin)formatori de opinie cu soldă, etc. A venit decontul pentru toate porcăriile pe care le-a făcut, dar eu aș vrea să vină decontul pentru tot acest tip mizerabil de a face politică.

E deci bine că Udrea vorbește. E singurul lucru util pe care-l va fi făcut în cariera ei de politician mafiot. Ne va ajuta să scăpăm mai repede de mizeria în care trăim și de care ne-am săturat”, scrie Papahagi pe Facebook.

Procurorii DNA au emis trei cereri de arestare pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, în dosarele Microsoft şi Gala Bute. Elena Udrea ar fi cerut şi primit 3,5 milioane de euro de la doi afacerişti pentru a-i ajuta. Printre ei, Dinu Pescariu, fost tenisman implicat şi el în dosarul Microsoft, cu promisiunea că îl scapă de problemele în justiţie. Banii erau transferaţi în conturi din Dubai şi din Elveţia.