Răsturnare de situaţie! Veşti proaste pentru Udrea şi Bica după respingerea azilului! Corespondenţă din Costa Rica VIDEO

Publicat: Joi, 14 Martie 2019 05:16 // Actualizat: Joi, 14 Martie 2019 09:13 // Sursa: romaniatv.net

Vești proaste pentru Elena Udrea și Alina Bica după ce autorităţile din Costa Rica au respins marţi cererea de azil politic. Situaţia în care se găseşte în momentul de faţă fostul politician a fost explicată pentru România TV chiar de către un jurnalist din Costa Rica. În prezent, fostul ministru are mai multe variante, având chiar șansa să obțină cetățenie, dat fiind că are o fetiță născută în această țară.

Gustavo Fallas, de la AmeliaRueda.com a transmis într-o corespondenţă pentru România TV că dacă decizia autorităţilor de la San Jose de a-i refuza Elenei Udrea cererea de azil atunci fostul ministru va avea doar statut de turist în această ţară şi nu va avea dreptul să stea acolo mai mult de 90 de zile.

"Încă o dată Tribunalul Administrativ are spre soluționare dosarul Elenei Udrea și Alinei Bica, după ce solicitările lor de azil au fost din nou respinse de comisia de Vize și Refugiu. Acum ne gândim care sunt variantele pentru viitor. Ei bine, una ar fi ca Tribunalul Administrativ să decidă ca acest răspuns negativ din partea comisiei să rămână definitiv, a doua variantă ar fi ca tribunalul să trimită din nou cazul spre Comisia de Vize și Refugiu pentru ca membrii să soluționeze din nou, așa cum s-a întâmplat în decembrie, când le-au fost respinse pentru prima dată solicitările de refugiu, iar a treia variantă ar fi ca Tribunalul să decidă că Alina Bica și Elena Udrea trebuie să primească acest azil politic și asta ar însemna că ele pot rămâne aici, în Costa Rica, cu statut de refugiate.

În cazul în care se va respinge definitiv, ele vor trebui să plece din Costa Rica, nu vor mai putea rămâne aici ca refugiat, doar ca turiști ar mai putea veni aici, iar turiștii au la dispoziție legal doar 90 de zile de ședere, de aceea ele vor trebui să plece și apoi ar putea să se întoarcă. Udrea ar putea să ceară și cetățenie având în vedere că are o fetiță născută aici, dar asta durează. Legea spune că Tribunalul are la dispoziție 3 luni să soluționeze acest caz în ceea ce privește refugiul", a transmis Gustavo Fallas, pentru România TV.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat că dacă Elenei Udrea nu i se acordă azil politic, aceasta va rămâne în Costa Rica "ca un simplu rezident".

Elena Udrea a fost eliberată din arest, la sfârşitul anului trecut, după ce completurile de 5 judecători de la Instanţa Supremă din România au fost declarate nelegale.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alina Bica elena udrea Elena Udrea azil politic elena udrea costa rica
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 12:22
Răspunde | Votează email 0 email
mariana diego
Bună ziua tuturor, un bun vrăjitor care mă ajută să mă recuperez
soțul meu este aici pentru opinia dvs.! Numele meu este doamna emilia john Locuiesc în New York, Statele Unite ale Americii Viața mea sa întors! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să-și petreacă o vacanță în dubia. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând asistență. Am văzut în special două mărturii, o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, au mărturisit cum dr. JUNGUNU a adus fostul iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail a dr. JUNGUNU. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. M-am pus in contact cu el pentru a ma ajuta sa-mi gasesc sotul si ma rugat sa nu-mi fac griji pentru ca zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că spre noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el va arunca vraja să mă reunească pe mine și pe soțul meu, iar El a făcut-o, în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors la mine și a început să a vărsat lacrimi de întâlnire, astfel încât ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și pentru soțul meu. Am contactat dr. Jungunu prin e-mailul său: [email protected] sau WhatsApp + 233570528416 despre
Orice problemă ați putea lua în considerare:
1, câștigați o loterie de viză în orice țară
2, pierde vraja de greutate
3, vă ajută să rămâneți însărcinată
4, ajutați-vă să vă promovați în birou.
5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer
7, întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume.
8, inel de putere pentru miracol
9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci
10, vrei să devii o sire
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H