Elena Udrea: „De când s-a născut Eva, plâng săptămânal”

Elena Udrea a făcut mărturisiri emoționante la Teo Show, unde a mers alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov și de fiica lor, Eva. Fostul ministru al Turismului a spus că viața i s-a schimbat radical după ce a născut și că de atunci plânge foarte des.

19 dec. 2019, 17:21

Fostul ministru al Turismului și-a luat familia și a mers la postul de televiziune Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show. Elena Udrea a apărut într-o rochie roșie, în ton cu cea purtată de fetița ei, micuța Eva. Ea a mărutrisit că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut.

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

Deși își dorește să nu fie foarte restrictivă cu fiica ei, Elena Udrea recunoște că stă mai tot timpul cu ochii pe ea. În timp ce Udrea a spus că încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru Eva, iubitul ei, Adrian Alexandrov, a dezvăluit că este un tată permisiv, dar că peste ani îl va chestiona serios pe cel care va dori să îi scoată fiica în oraș.

„Eu credeam că pot fi polițistul rău și Elena cel bun, dar lucrurile s-au mai schimbat după ce s-a născut fetița. Sunt destul de permisiv ca tată. Când va crește, cred că se vor schimba lucrurile. Îi voi ține interviuri cu eligibilul atunci când cineva va dori să scoată fata în oraș”, a declarat Adrian Alexandrov.