Elena Udrea e gata să înceapă lupta pentru Cotroceni

Elena Udrea e gata să fie anunțată oficial candidatul PMP la președinție! Mai e o zi până la marea schimbare din partidul lui Traian Băsescu.

18 aug. 2014, 07:30
Elena Udrea e gata să înceapă lupta pentru Cotroceni

Iar șeful statului n-a dat niciun mesaj de susținere pentru Elena Udrea sau pentru Cristian Diaconescu, fostul său consilier.

Schimbarea candidatului PMP la prezidențiale a generat un razboi al declarațiilor între Elena Băsescu și Elena Udrea.Șefa PMP s-a asigurat, însă, că are toate organizațiile importante de partea ei, susţine România TV.

Liderul PMP a afirmat că, numărându-se printre puţinii lideri politici care i-au rămas loiali proiectului preşedintelui Traian Băsescu, va avea parte de susţinerea acestuia în cazul în care va candida la preşedinţie.

‘Eu cred că fiind printre puţinii lideri politici care s-au format în echipa preşedintelui şi care a rămas loial proiectului viziunii preşedintelui despre politică, justiţie, stat de drept, voi avea susţinerea preşedintelui’, a menţionat Elena Udrea.

Întrebată pe cine vede în turul doi al alegerilor prezidenţiale în cazul în care va primi mandatul de a candida, Udrea a răspuns că ‘pe mine, alături de candidatul stângii’.

‘Am spus întotdeauna că sunt mai bună decât Victor Pontaşi că îl pot învinge în orice competiţie electorală’, a conchis Elena Udrea.