Elena Udrea, generoasă cu colegele de celulă. Ce CADOURI le-a făcut

După şapte zile şi şapte nopţi cumplite, marţi, Elena Udrea a ajuns acasă. A fost generoasă cu fostele colege de celulă şi le-a lăsat cosmeticale scumpe şi mâncarea neatinsă din pachetul adus de mama sa.

19 feb. 2015, 19:03
Elena Udrea, generoasă cu colegele de celulă. Ce CADOURI le-a făcut

Elena Udrea a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, marţi seara. Acesta s-a dus acasă, în complexul rezidenţial de lux „Stejarii”, din Bucureşti. S-a bucurat de confortul casei sale, după ce a trăit şapte zile şi şapte nopţi de groază într-o celulă mică, fără uşă la latrina turcească, potrivit click.ro.

Cel mai mult s-a bucurat că a venit mama ei să o ia de la arestul Poliţiei şi că aceasta a decis să locuiască pentru o vreme cu ea şi să o ajute să treacă prin aceste momente grele. Mama Elenei este îngrijorată că fata ei nu a mâncat în arest. Acum, Elena vrea să se odihnească şi să se bucure cât mai mult de liniştea căminului ei. Mi-a spus că va scrie o carte„, a povestit unul din apropiaţii fostului preşedinte al PMP.

Aceeaşi sursă a precizat că Elena Udrea se va ţine de cuvânt şi va sponsoriza renovarea celulei în care a stat şapte zile, pentru viitoarele „locatare”.

Elena Udrea se află în arest la domiciliu, din 17 februarie până în 17 martie, într-un apartament cu chirie din cel mai scump complex rezidenţial din România. În „Stejarii”, cea mai ieftină chirie porneşte, conform unor surse din piaţa imobiliară, de la 2.000 de euro pentru un apartament de două camere.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea, gest uluitor la două zile după eliberare


loading...