Elena Udrea i-a dat vestea cea mare iubitului. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi FOTO

Toată lumea a fugit de furtuna mult anunţată, însă Elena Udrea s-a refugiat în braţele protectoare ale iubitului. Cei doi au mâncat liniştiţi şi au râs incontinuu. Oare focoasa blondă i-o fi dat vestea mult aşteptată?

22 sept. 2017, 09:52
Elena Udrea i-a dat vestea cea mare iubitului. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi FOTO

Puţin înainte de începerea urgiei, Elena Udrea aştepta zâmbitoare ca iubitul să parcheze maşina în faţa unui restaurant de fiţe din Capitală, scrie wowbiz.ro. Imaginile au fost surprinse de paparazzi.

Citeşte şi Elena Udrea poate pleca din ţară, în dosarul campaniei electorale din 2009, dar are interdicţia de a părăsi România în alt caz

Se apleacă să deschidă uşa, însă iubitul se repede să o sărute. Mai verifică o dată dacă a încuiat bolidul de lux şi intră împreună în restaurant.

Se aşează la o masă exact la geam. Nici nu mai contează dacă afară este aşteptată furtuna…cei doi iubiţi vorbesc şi par extrem de fericiţi.

Citeşte şi Spaţiile comerciale ale lui Dorin Cocoş, vândute la licitaţie

Oare Elena Udrea i-a dat iubitului vestea că vor fi părinţi? Cert este că, la un moment dat, Adrian este atât de fericit şi râde cu poftă la ceea ce îi explică jumătatea lui.