Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: Blogul meu este mai preluat decât biroul de presă al partidului

Schimb de replici ironice în PDL. Elena Udrea i-a răspuns lui Vasile Blaga, care o sfătuise pe aceasta să "contribuie la vizibilitatea opoziţiei".

13 mai 2013, 13:51
Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: Blogul meu este mai preluat decât biroul de presă al partidului

„Din pacate pentru domnul Blaga, de multe ori blogul meu este mai preluat decât biroul de presă al partidului, de unde se dau declarații și comunicate care rămân între noi sau umplu căsuțele de spam ale jurnaliștilor”, a declarat deputatul PDL Elena Udrea.

„Sincer, m-aș fi așteptat ca domnul Blaga să mă laude pentru opoziția pe care o eu, totusi doar un simplu membru de partid, o fac USL, în condițiile în care, după ce dumnealui a pierdut în 2011 alegerile interne din partid în fața lui Emil Boc, nu a spus un cuvânt critic față de USL timp de un an, până a câștigat președinția PDL”, a adăugat aceasta. 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Elena Udrea „îşi poate aduce o contribuţie serioasă la vizibilitatea opoziţiei făcute de către PDL” şi nu trebuie să facă „opoziţie la opoziţie”, ci la USL.

Elena Udrea a declarat, vineri, la RFI, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta „nu este prea vizibilă”, ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.