Elena Udrea a împlinit 39 de ani. Vezi cum a sărbătorit FOTO

Elena Udrea a împlinit, pe 26 decembrie, 39 de ani, zi în care a aniversat şi 9 ani de la căsătoria cu Dorin Cocoş. Cei doi au petrecut, ca în fiecare an, pe Valea Prahovei.

26 dec. 2012, 12:36

Pentru Elena Udrea, perioada Crăciunului are o conotaţie mult mai amplă, deoarece este născută pe 26 decembrie, zi în care s-a şi căsătorit, în 2003. Astfel, finalul de an vine cu mai multe motive de sărbătoare pentru fosta şefă a Ministerului Turismului.

Elena Udrea a plecat la munte pentru a sărbători Crăciunul, ziua de naştere şi aniversarea căsătoriei sale. Fostul ministru al Turismului s-a plimbat pe munte, s-a fotografiat în zăpadă și a gătit pomana porcului în aer liber, la ceaun. Iar fotografiile au ajuns pe Facebook.

Cel mai probabil, miercuri seară a urmat şi o petrecere de pomină, unde au fost aşteptaţi mai mulţi apropiaţi ai pedelistei, care încă nu şi-a văzut îndeplinită dorinţa de a avea un copil. Este posibil, însă, ca lărgirea familiei să fie din nou amânată, pentru că, spun unii, Elena Udrea ar urma să intre în lupta pentru preluarea şefiei PDL.