Elena Udrea îşi amenajează cuibul de BURLĂCIŢĂ. Uite unde a fost suprinsă FOTO

Nu mai există niciun dubiu: Elena Udrea se mută din vila pe care o are în Pipera, potrivit wowbiz.ro. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi într-un magazin de mobilă din Capitală. De altfel, Elena Udrea a făcut public faptul că se mută într-o casă mai mică, pentru că nu îşi mai permite cheltuielile de întreţinere.

27 nov. 2013, 08:52
Elena Udrea îşi amenajează cuibul de BURLĂCIŢĂ. Uite unde a fost suprinsă FOTO

Vreau să mă mut. Stau într-o casă unde nu îmi mai permit costurile de mentenanţă. Sunt extrem de calculată. Mă gândesc să îmi schimb maşina cu una Diesel, şi să mă mut într-o casă mai ieftină„, a declarat Elena Udrea.

Astfel se explică, poate, şi vizita făcută recent la un magazin de mobilă din Bucureşti. Deşi Elena Udrea spune că vrea să mai reducă din cheltuieli, ea a căutat mobilă într-un magazin de lux. Mai există însă o explicaţie. Deputata mai are de întreţinut o casă la Roman, în colegiul pe care îl reprezintă în Parlamentul României. Elena Udrea a ales să stea cât mai comod când merge la electoratul său din Moldova şi şi-a cumpărat acolo un apartament cu trei camere, amenajat după gustul ei.