Elena Udrea, la DNA

Elena Udrea a ajuns, luni, în jurul orei 17.30, la sediul DNA. Deputatul s-a prezentat în faţa procurorilor pentru acte procedurale într-unul dintre dosarele pe care le are.

25 apr. 2016, 14:41
Elena Udrea, la DNA

Elena Udrea a ajuns, luni, la DNA, fiind chemată de procurori pentru a i se prelungi măsura controlului judiciar pe cauţiune, stabilită la 5 milioane de lei, în dosarul ce vizează vânzarea şi renovarea unei vile din Eforie Sud, dar şi un contract între Hidroelectrica şi o firma privată, pentru care fostul ministru ar fi cerut aproximativ cinci milioane de dolari.

Jurnaliştii care se aflau în faţa sediul DNA au întrebat-o pe Elena Udrea despre Traian Băsescu şi despre dosarul în care fostul preşedinte este cercetat pentru spălare de bani.

Eu sunt convinsă că dacă ar fi candidat, ar fi câştigat. Nu ştiu dacă după 10 ani în care ai fost preşedintele României îţi doreşti neapărat să te mai ocupi de strângerea gunoiului din Bucureşti. Dacă ar fi candidat, în condiţiile în care vedem cine a ajuns să candideze la Primăria Capitalei, sunt convinsă că ar fi câştigat. Domnul Niţu, înt-un entuziasm caracteristic celor care vor să facă pe plac mai marilor zilei, s-a apucat să ceară redeschiderea dosarelor lui Traian Băsescu, probabil de când acesta era comandant de navă. Această solicitare a fost, probabil, o forţare ca să arate cât de util îi e noii puteri„, a mai spus Udrea.