Elena Udrea, la Poliţie: O societate la care sunt ASOCIAT a depus o garanţie IMOBILIARĂ pentru mine

Elena Udrea a declarat vineri, la ieşirea din Secţia 2 de Poliţie, unde a fost să dea cu subsemnatul în cadrul măsurii controlului judiciar, că o societate la care este asociată a depus o garanţie imobiliară, care acoperă cauţiunea de cinci milioane de lei, în dosarul în care este acuzată că ar fi finanţat în campania electorală din 2012 a PDL cu bani primiţi de la Bogdan Buzăianu.

13 nov. 2015, 09:23
Elena Udrea, la Poliţie: O societate la care sunt ASOCIAT a depus o garanţie IMOBILIARĂ pentru mine

„O societate la care sunt asociat a depus o garanţie imobiliară pentru mine”, a precizat Elena Udrea la ieşirea de la Poliţie.

Întrebată dacă societatea respectică ar fi Băile Boghiş, fosta şefă PMP a răspuns: „Nu pot să vă spun mai mult, mulţumesc.”

Joi, Elena Udrea venit la DNA cu nişte documente cu care să dovedească că poate acoperi cauţiunea de cinci milioane de lei. Astfel, una dintre firmele la care Elena Udrea este acţionar a depus o garanţie cu un imobil a căruit valoare acoperă cauţiunea, potrivit România TV.

„Aşa cum a spus deja, doamna Udrea nu are bani sau bunuri personale să plătească acea cauţiune de 5.000.000 de lei instituită de DNA. Tot ce are este sub sechestru în dosarul 50/P al DNA. Astăzi, una dintre firmele în care doamna Udrea este asociat, a depus pentru domnia sa, în contul cauţiunii, o garanţie reală imobiliară, aşa cum legea permite, care acoperă valoarea cauţiunii”, a declarat joi şi Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea va acoperi CAUŢIUNEA de cinci milioane de lei cu un IMOBIL

Elena Udrea deţine staţiunea Băile Boghiş, o comună din Sălaj cu izvor de apă termală şi altul de apă minerală. Aici, Udrea s-a asociat cu unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din zonă, Lia Stanca, prietenă şi fost membru PMP. Elena Udrea a cumpărat staţiunea după ce a modernizat-o din funcţia de ministru al Turismului.