Elena Udrea lasă politica pentru afaceri: Va înfiinţa o orezărie şi va cultiva floarea soarelui

Elena Udrea lasă politica pentru antreprenoriat. După ce a cumpărat teren în comuna Nana, chiar lângă ferma familiei Băsescu, fostul ministru PDL anunţă că va înfiinţa o orezărie, şi o cultură de floarea-soarelui. Mai mult de atât, Udrea îşi va deschide şi un hotel în Sălaj, chiar în complexul turistic al fostei soţii a "generalului lui Băsescu."

14 dec. 2013, 12:03
Elena Udrea lasă politica pentru afaceri: Va înfiinţa o orezărie şi va cultiva floarea soarelui

Acestea sunt intenţiile Elenei Udrea în agricultură şi turism. Deşi fostul ministru PDL spunea în luna noiembrie că se află abia în faza de prospecţie, potrivit gândul.info Udrea a înregistrat oficial un SRL încă din data de 7 octombrie. Însă nu va face concurenţă culturilor de grâu ale Ioanei Băsescu, pentru că firma sa are ca obiect de activitate cultivarea de orez şi floarea-soarelui.

Dacă în agricultură investeşte pe cont propriu, pentru băile termale Udrea a intrat în afacere în asociere cu Lia Stanca, fosta soţie a lui Viorel Stanca, supranumit „generalul lui Băsescu”.

Fostul ministru PDL vrea să deschidă un hotel în Sălaj, la Băile Boghiş, chiar în complexul turistic al Liei Stanca.

Udrea spune că a fost convinsă să investească în turism după ce, în urma câtorva tratamente cu apă termală la Băile Boghiş, a scăpat de durerile la genunchi şi afecţiuni dermatologice.