Elena Udrea le răspunde „cititorilor în PALMĂ şi în ZAŢ de cafea”. Reacţiile lui Preda şi Baconshi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a declarat, marţi, după întâlnirea cu şeful PPE, Joseph Daul, că PMP îşi îndeamnă electoratul să voteze anti-Ponta, dar nu şi să îl susţină pe Klaus Iohannis. Declaraţia liderului PMP a fost interpretată ca o solicitare pentru anularea votului, iar Udrea a ţinut să dea replica. 

11 nov. 2014, 14:45
Elena Udrea le răspunde „cititorilor în PALMĂ şi în ZAŢ de cafea”. Reacţiile lui Preda şi Baconshi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Pentru că văd că sunt unii cititori în palmă şi în zaţ de cafea care văd în declaraţiile mele cine ştie ce îndemnuri de absenteism la vot, vreau să punctez clar un lucru: Votul meu de duminică va fi anti-Ponta.

M-am luptat infinit mai mult cu Victor Ponta decât a făcut-o vreodată Klaus Iohannis sau reprezentanţii ACL.
Dar votul meu nu are legătură cu Klaus Iohannis, despre care consider în continuare că nu are calităţile necesare pentru a deveni Preşedintele României şi este la fel de agresiv cu statul de drept, ci cu toată lupta mea şi a PMP din ultimii ani împotriva incompetenţei şi a lipsei de respect pentru democraţie pe care le întruchipează candidatul PSD”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Udrea, după întâlnirea cu Daul: Poziţia PMP rămâne anti-Ponta, dar asta nu înseamnă că îl susţinem pe Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. După declaraţiile făcute în urma întâlnirii liderului PMP cu Joseph Daul, europarlamentarul Cristian Preda a spus că Elena Udrea a cerut anularea buletinului de vot.

Regret că Pavelescu și Udrea se dezic de PPE! Primul a cerut anularea buletinului de la turul al doilea, iar șefa PMP a declarat că votează anti-Ponta, dar nu și pro-Iohannis, ceea ce reprezintă tot o solicitare de anulare a unui vot decisiv pentru România. PPE așteaptă – pe bună dreptate – solidaritate împotriva candidatului socialist. Decizia cuplului Udrea-Pavelescu e, de fapt, o abandonare a principiilor familiei populare europene. Le solicit, de aceea, alegătorilor PMP și PNȚCD să nu țină seama de judecățile politice inconsistente făcute de A.Pavelescu și E.Udrea în aceste zile„, a scris pe Facebook Cristian Preda.

Şi Teodor Baconschi, fost membru PMP, a reacţionat după afirmaţiile Elenei Udrea: „Deci votează anti-Ponta, dar își anulează votul, pentru că Iohannis nu e bun. Cu ocazia asta am mai scos câțiva din listă.”