Elena Udrea, MESAJ DUR: „Iresponsabililor, distrugeţi Europa din slăbiciune şi politicianism ieftin!”

Elena Udrea a transmis sâmbătă, pe Facebook, un mesaj dur după atentatele teroriste de la Paris, în care lansează noi critici la adresa cancelarului german Angela Merkel. 

14 nov. 2015, 10:16
Elena Udrea, MESAJ DUR: „Iresponsabililor, distrugeţi Europa din slăbiciune şi politicianism ieftin!”

„In doar cateva luni, Europa a devenit teatru pentru actiunile teroristilor Statului Islamic din cauza liderilor europeni extrem de slabi, care n-au fost in stare sa gaseasca o solutie la criza imigrantilor musulmani, incurajand asaltul acestora asupra tarilor UE.

Cu cata duiosie ii primea doamna Merkel cu ciocolata si cum se ratoia la noi pentru ca nu suntem de acord cu cotele obligatorii!!! Cum ii cantau in struna o liota de barbati fara pic de viziune si curaj!

Iresponsabililor, distrugeti Europa din slabiciune si politicianism ieftin! Cum o sa opriti razboiul pe care l-ati stimulat, l-ati incurajat, l-ati provocat? Sunteti vinovati de moartea celor de la Paris, a celor care vor urma si de soarta cetatenilor europeni care de acum incolo vor trai in teroarea atentatelor teroriste.
Viata noastra nu va mai fi la fel de aici inainte!

P.S. Ce de bla bla-uri de pe la autoritatile noastre! Condoleante si regrete, le transmitem fiecare dintre noi, cetatenii romani, din tot sufletul! Dar liderii nostri o solutie au de propus?„, a scris Elena Udrea pe Facebook.