Elena Udrea, departe de mama ei de ziua sa. Mesaj emoţionant pe Facebook

Elena Udrea nu poate fi alături de mama sa duminică, în ziua în care aceasta împlineşte 64 de ani. Fostul ministru se află în arest preventiv, iar în locul său i-a urat "La mulţi ani!" mamei sale Ruxandra Dragomir, într-un mesaj emoţionant pe Facebook.

22 mart. 2015, 08:50
Elena Udrea, departe de mama ei de ziua sa. Mesaj emoţionant pe Facebook

Mama Elenei Udrea împlineşte duminică 64 de ani, dar nu o poate avea alături pe fiica sa, aflată în arest preventiv. Aceasta a primit, însă, urări din partea Ruxandrei Dragomir, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea şi unul dintre cei mai vocali apărători ai fostului ministru.

„La multi ani, doamna Maria!
Astazi este ziua doamnei Maria, mama Elenei. Implineste 64 de ani.Este o zi de primavara minunata insa doar afara nu si in sufletul sau de mama. Nu cred ca sarbatoreste nu are motive sa o faca,stiu doar ca sufera si plange in fiecare zi.Primul cadou primit deja in avans,a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv,pe numele Elenei cu inca 30 de zile in dosarul,, Gala Bute”.Observ ca a mai aparut o acuza…,,postacii”. Aceasta stire nu are nicio relevanta si nu exista vreo legatura intre ,,postaci” si ,,Gala Bute”.Din lipsa de probe procurorii vor sa impinga dosarul in alta directie.Iar in urma confruntarilor dintre Elena si denuntatori, DNA a aruncat in spatiul public,spre deliciul presei doar ce le-a convenit din stenograme.Noi ce putem face? Sa nu il credem pe dl.avocat Striblea,sau eu sa nu o cred pe Elena care vineri in timpul vizitei mi-a spus cu totul altceva fata de ceea ce a lansat presei DNA ? Cred ca DNA ar trebui sa prezinte opiniei publice stenogramele complete. Altfel,eu vad retinerea Elenei fara probe si mutarea bataliei din sala de judecata pe ecranele televizoarelor.
Inca odata spun,si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie ca justiția trebuie facuta bazata pe lege si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mult mai mult de actele procedurale si nu de ratingul televiziunilor.Justitia se face in sala de judecata,tocmai de aceea am speranta si convingerea ca luni, 23.martie atunci cand Elena va fi prezenta la Inalta Curte judecatorii vor avea curajul sa judece si sa nu i-a de buna ,,motivarea probatoriului procurorilor” .
La multi ani,doamna Maria! Elena,nu esti singura!”, este mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook.