Elena Udrea, noi DEZVĂLUIRI despre mafia care controlează ţara

Elena Udrea aduce din nou acuzaţii la adresa serviciilor secrete! Fostul ministru spune că afaceriştii străini sunt protejaţi la noi în ţară în detrimentul businessurilor româneşti. Udrea susţine şi faptul că ştie judecători şi procurori numiţi în funcţii de către servicii. 

27 mai 2016, 09:18
Elena Udrea, noi DEZVĂLUIRI despre mafia care controlează ţara

Mai exista vreun bussines romanesc care sa nu fie controlat de serivicii? Daca mai exista vreunul eu cred ca in curand se va inchide si acela. Acum spre exemplu aud ca in locul hexi parhma vine o firma franco belgiana, am vazut ca usor usor firmele romanesti dispar din peisajul economic, patronii acetsor firme sunt arestati, se inchid si vin firme din afara probabil aceasta e viziunea despre modernizare„, a declarat Elena Udrea la România TV

Mai mult, Udrea spune că are date certe despre implicarea serviciilor în numire de judecători şi procurori.

Eu spun ca un om care are niste date certe ca au fost implicate si sunt in numirea judecatorilor in sistemul de justitie, ca sunt inregistrări cu anumiţi oameni de afaceri care sunt protejati. Am si nume dar nu o sa le dau in seara asta. V-am mai spus de procurori care se plimbau pe Coasta de Azur pe la vilele dlui Dobrescu, dlui Buzoianu. O sa spun si nume dar stiti cum e asta nu ai probe„, a mai spus Elena Udrea la Ediţia de seară prezentată de Victor Ciutacu.