Elena Udrea, o dezamăgire pentru Traian Băsescu

Elena Udrea a pornit cu stângul în cursa electorală. Preşedintele Mişcării Populare anunţase anterior că în locul evenimentului de lansare a candidaturii sale la prezidențiale, PMP va organiza un marș de protest până în Piața Victoriei.

28 sept. 2014, 11:45
Elena Udrea, o dezamăgire pentru Traian Băsescu

În ciuda mesajelor puternice de susţinere venite din partea preşedintelui Traian Băsescu chiar cu o zi înainte de eveniment, marşul de duminică nu a stârnit prea mult interes pentru cetăţeni, Elena Udrea reuşind să adune în jurul ei un număr modest de simpatizanţi şi susţinători. Mai mult, Traian Băsescu a decis să nu participe la acţiunea PMP.

Manifestanţii Mişcării Populare au plecat în marş în această dimineaţă din faţa Sălii Palatului, îndreptându-se pe traseul str. Dem I. Dobrescu, bd. Nicolae Bălcescu, bd. Lascăr Catargiu, ajungand ulterior în Piața Victoriei, punctul final al evenimentului.

Acţiunea PMP nu a produs prea mult interes în rândul bucureştenilor, numărul persoanelor care au decis să se alăture marşului din această dimineaţă fiind cu mult redus faţă de cel aşteptat.

De altfel, Elena Udrea a încercat în aceste zile să atragă sprijinul şi bunăvoinţa electoratului, împărţind ghiozdane echipate cu abecedare şi rechizite unor elevi din Bucureşti. Şefa PMP este decisă să continue aceste practici electorale şi în ţară.