Elena Udrea: „Până şi Ion Iliescu a criticat lipsa de competiţie… Vremuri ciudate”

Elena Udrea a comentat, duminică, pe Facebook, alegerile din PSD, criticând lipsa de reacţie a Opoziţiei. Udrea a arătat că opoziţie a făcut liderul TSD, Mihai Sturzu, prin propunerea de invalidare a alegerii lui Liviu Dragnea. "Pana si Ion Iliescu a criticat lipsa de competitie la alegerea lui Dragnea", a spus Udrea.

18 oct. 2015, 15:51
Elena Udrea: „Până şi Ion Iliescu a criticat lipsa de competiţie… Vremuri ciudate”

„Constat cu surprindere ca nu exista nicio reactie din partea opozitiei la congresul PSD si la ceea ce s-a spus acolo, cu exceptia lui Traian Basescu si a PMP. Pot spune ca opozitie a facut Sturzu prin propunerea de invalidare a alegerii lui Liviu Dragnea, ca urmare a caracterului comunist, nedemocratic al evenimentului in care a fost votat cu peste 90%, fiind unic candidat… Marele PNL, M10, niciun cuvintel…

Mai sa fie, mai avem opozitie in tara aceasta? Electoratul de dreapta ce zice? Ii dau dreptate lui Ponta: singurul adversar este Traian Basescu…

CITEŞTE ŞI Propunere-şoc la Congresul PSD. Sturzu: „Să nu validăm alegerile de săptămâna trecută. Am valida COMUNIŞTII”

P.S. Pana si Ion Iliescu a criticat lipsa de competitie la alegerea lui Dragnea!!!:))) Deci, am ajuns vremuri ciudate tare.

Ma intreb reprezentantii la Bucuresti ai marilor democratii ale lumii ce zic, cum li se pare?„, a scris Elena Udrea pe Facebook.