Elena Udrea, mesaj ironic: „Până şi Pisicuţa a zgâriat mâna care o hrăneşte, dar sunt sigură că regretă”

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a postat, marţi mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook în care arată cum a fost zgâriată de pisica pe care a adoptat-o în urmă cu o săptămână. Fosta şefă PMP a postat şi un mesaj ironic, alături de poze, în care ar putea face referire la fosta sa prietenă, Anca Maria Topoliceanu, care a denunţat-o la DNA în dosarul Gala Bute.

26 ian. 2016, 15:35

Elena Udrea postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii în care se vede rana provocată de ghearele felinei, precum și un mesaj care lasă loc de interpretări, în care mărturisește motivul pentru care a iertat-o pe pisicuța de care are grijă. 

Citeşte şi: Elena Udrea şi-a pus pe Facebook poze cu o pisică: „Cred ca îşi va face buletin la sediul nostru” FOTO

„Până şi Pisicuţa a zgâriat mâna care o hrăneşte… Dar sunt sigură că regretă, aşa că am iertat-o”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fosta şefă PMP a postat, în 19 ianuarie, pe Facebook, mai multe imagini cu „noua colegă” de birou, o pisică, găsită pe stradă.
 
„Gerul ne-a adus o noua „colega” la birou. Astazi am gazduit o pisicuta care probabil altfel ar fi inghetat pe strada. Daca ne si imprietenim cred ca isi va putea face „buletin” la sediul nostru”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.