Elena Udrea, pe minus, iubitul, pe plus! Adrian Alexandrov a dat lovitura în AFACERI

Elena Udrea nu se mai poate ocupa de afacerile pe care le are în România și care au ajuns pe minus. În schimb, iubitul ei este pe plus! Chiar dacă a stat mai mult plecat în Costa Rica pentru a fi alături de iubita sa, Adrian Alexandrov își extinde afacerile.

25 feb. 2019, 06:15
Elena Udrea, pe minus, iubitul, pe plus! Adrian Alexandrov a dat lovitura în AFACERI

Adrian Alexandrov a fost surpins în București zilele trecute, în timp ce încerca să își rezolve niște probleme. Iubitul Elenei Udrea are mai multe proprietăți de lux pe care le-a scos la vânzare: vilă superbă în cartierul Primăverii (aproape 3,2 milioane de euro), vilă în Floreasca (2,8 milioane de euro), casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov (1,2 milioane de euro), vilă cu şapte dormitoare în Otopeni, pe 1.600 mp de teren (1,6 milioane de euro).

Ilie Stan, declaraţii în premieră despre relaţia cu Elena Udrea. „Se iubeau nebuneşte într-o Dacie”

În 2018, Adrian Alexandrov a tranzacționat proprietăți în valoare de 4 milioane de euro.

„Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”, a răspuns iubitul Elenei Udrea în momentul în care a fost întrebat cum a reușit să obțină succesul financiar.

Adrian Alexandrov, o nouă imagine emoţionantă cu fetiţa lui şi a Elenei Udrea

Adrian Alexandrov nu se oprește aici și își extinde afacerile. Vrea să își deschidă o firmă nouă, alături de fratele său mai mare. Zilele trecute a fost surprins în București, în timp ce s-a oprit să își deschidă un cont la o bancă pentru noua lui firmă, care este tot de imobiliare.