ELENA UDREA: Locul TREI este un obiectiv atins în ciuda unor în ciuda unor ATACURI greu de imaginat VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a descris scorul obţinut în primul tur drept o victorie pentru partidul său, care rămâne a treia forţă politică a ţării. Udrea a spus că a avut de îndurat "atacuri mizerabile" în campanie, deşi Victor Ponta şi Klaus Johannis au refuzat să aibă o dezbatere electorală cu ea. Udrea a spus că locul trei obţinut în primul tur al prezidenţialelor este o "ţintă, un obiectiv" pe care consideră că l-a atins, deşi a avut "cea mai grea campanie din ultimii 25 ani".

02 nov. 2014, 19:21
ELENA UDREA: Locul TREI este un obiectiv atins în ciuda unor în ciuda unor ATACURI greu de imaginat VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.Le mulţumesc la toţi cei care au avut încredere în mine în ciuda unor atacuri mizerabile, greu de imaginat până şi pentru mine care sunt de 10 ani în politică. Este o victorie a unui partid care a reuşit să rămână a treia structură politică a ţării. Din păcate, încă se votează pe blocuri mari politice, deşi cei doi candidaţi ai lor nu au avut nici o dezbatere şi au fugit de provocarea pe care le-am adresat-o”, a declarat Elena Udrea, imediat după anunţarea rezultatelor.

Votul pe blocuri politice mari a făcut ca în fruntea acestor alegeri să se claseze doi politicieni care nu reprezintă mai nimic (…) Mă bucur că sunt prima, dacă-i dăm la o parte pe cei care, personal, nu reprezintă nimic, dar reprezintă partidele mari„, a mai spus preşedintele PMP.

„Locul trei în acest moment este o ţintă, un obiectiv pe care mi l-am atins în ciuda unor atacuri greu de imaginat şi de mine. Este o victorie a unui partid care se doreşte a fi altceva în calsa politică şi mă bucur că am reuşit să rămânem a treia structură”, a precizat Udrea.

Victor Ponta a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale cu 40%, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 31%, potrivit rezultatelor sondajului CSCI, difuzat de România TV, la orele 21.00. Pe locul al treilea se află Călin Popescu Tăriceanu cu 6%, iar Monica Macovei şi Elena Udrea sunt la egalitate.

EXIT POLL CSCI. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc la data de 16 noiembrie.

Potrivit exit poll CSCI la România TV, Victor Ponta a obţinut 40%, Klaus Iohannis – 31%, Călin Popescu Tăriceanu – 6%, Monica Macovei – 5%, Elena Udrea – 5%, Dan Diaconescu – 4%, Kelemen Hunor – 4%.