ELENA UDREA, prima reacţie pe Facebook de la arestarea şefei DIICOT

Publicat: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 17:26 // Actualizat: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 17:46 // Sursa: romaniatv.net

Elena Udrea a fost surprinsă la paris alături de Alina Bica, şefa DIICOT, arestată într-un dosar în care este vizat şi fostul soţ, Dorin Cocoş. 

ELENA UDREA a reacţionat pe Facebook în scandalul arestării şefei DIICOT. "Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am facut parte.
Văzând că s-a speculat pe ideea nominalizării sale în comisia de la ANRP, fac precizarea că doamna Alina Bica a reprezentat acolo Ministerul Justiţiei ca efect al legii.

Mesajul lui Traian Berbeceanu, după reţinerea şefei DIICOT


Precizez că nu am discutat niciodată cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici când era acolo, nici după ce a plecat din respectiva Comisie. Mai mult, până la suspendarea activităţii Agenţiei, nu am ştiut măcar ca ea este cea care reprezintă Ministerul Justiţiei (MJ) în restituirea proprietăţilor, nefiind un aspect care să fie de interes pentru activitatea mea în Guvern.
Am apreciat întodeauna profesionalismul doamnei Alina Bica, recunoscut prin participarea sa la elaborarea celor două noi Coduri Penale şi la menţinerea legalităţii actelor adoptate de Guvern pe care chiar ea le aviza, de regulă, din partea MJ.
Nu ştiu care sunt faptele de care este acuzată, dar sper că îşi va putea dovedi nevinovăţia în faţa legii", a scrie Elena Udrea pe Facebook.

TRAIAN BĂSESCU, REACŢIE la reţinerea şefei DIICOT. Ce spune de Elena Udrea VIDEO

Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni "pe lângă factori de decizie din cadrul ANRP" în vederea soluţionării dosarului în care Gheorghe Stelian, zis Stelu, cerea despăgubiri pentru terenul supraevaluat cu 61 de milioane de euro.

Asta se susţine într-o declaraţie dată anchetatorilor care instrumentează cauza despăgubirilor, conform unor documente DNA ce au stat la baza deciziei de arestare a şefei DIICOT Alina Bica.

 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alina Bica Dorin Cocoş Elena Udrea facebook sefa DIICOT Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 dec 14:35
...(ANRP) în legătură cu despăgubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren în Capitală. Citeşte şi: ELENA UDREA, prima reacţie pe Facebook de la arestarea şefei DIICOT “În cursul anului 2010, GS (Gheorghe Stelian – n.r.) a cumpărat...
25 nov 01:58
...(ANRP) în legătură cu despăgubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren în Capitală. Citeşte şi: ELENA UDREA, prima reacţie pe Facebook de la arestarea şefei DIICOT “În cursul anului 2010, GS (Gheorghe Stelian – n.r.) a cumpărat...
22 nov 22:10
Răspunde | Votează email 0 email
liviuioan
RELE OAMENI--se iau de oameni celebri--ca boala de om sanatos . Ar trebui sa curga rauri de felicitari--pentru grandioasa contributie la victoria finala--0 invitatie sa faca parte din lotul national largit si titularizarea in primul 11 . Imprumutul---terenul (domnul--STELU-- )--blocul--A FAUR (imprumut )si basca iar COCOS--te face sa reactionezi nervos .E de inteles si gestul nervos al presedintelui --dupa aparitia pozelor de la PARIS .Sigur--ALINA BICA--a vrut s-0 atraga intr-un joc periculos . NU E BINE--doamna BICA--NU E BINE .
22 nov 18:44
Răspunde | Votează email -2 email
Corect
Nu poti acuza un prieten de greselile altui prieten sau ale unui membru din familie. Asa ca precizarile Elenei Udrea sunt bine venite desi se stiau. Daca Udrea stia ceva sau era implicata in ceva cu siguranta era prima anchetata.
Folosirea numelui ei in toate stirile pe acest caz nu se face decat pentru a atrage trafic, deci in interes meschin.Asta nu este presa, ci mai degraba un mod de-a face bani, pentru ca si presa este la fel de penala ca si cei din povestea de mai sus.Cum Haznaua 3 a crezut ca este invnicibila, iata ca le-a apus steaua.Sun in cadere libera.
22 nov 18:31
Răspunde | Votează email -1 email
Quod erat demonstrandum
Poate ca pe multa lume a surpins-o tacerea presedintei PMP, Elena Udrea, dar stirile si mai ales speculatiile idioate ale mass-media despre amestecul sau in tot acest amalgam penal a facut ca reactia sa să nu mai intarzie...Si ca deobicei, cu explicatii simple si limpezi ca lumina zilei, Elena Udrea inlatura toate aceste rautati intentionate lansate fara discernamant de amatorii de senzational din toata presa romana...s-ar putea ca toate aceste vesti ale caror radacini au miros de servicii si chiar de oameni din DNA, sa se intoarca precum un bumerang impotriva celor care manaca mult maron...Dixit!!!
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H