Elena Udrea: Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da preşedintele României

Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da preşedintele României şi nici pentru un scor la europarlamentare care să repoziţioneze formaţiunea ca primul partid de centru-dreapta, a declarat joi deputatul Elena Udrea, la o dezbatere despre influenţa PPE în România.

09 ian. 2014, 20:48
Elena Udrea: Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da preşedintele României

„Cred că nu se doreşte a se accepta, că de înţeles se înţelege la vârful PDL, că procentele acestea în creştere ale PDL nu ajung nici pentru a da preşedintele României, nu ajung nici pentru a obţine un scor la europarlamentare care să repoziţioneze PDL ca primul partid de pe centrul-dreapta”, a afirmat deputatul PDL.

Elena Udrea a adăugat că PDL nu poate, aşa cum este în prezent, să adune voturile pe care le pierde USL.

„Nu mai spun că nu poate provoca pierderi USL-ului. Iar lucrul acesta, dacă-i mulţumeşte pe unii din PDL, cred că e greşit şi în acelaşi timp dăunător. Dacă ne mulţumim cu faptul că cu ce mai pică de la USL merge natural la PDL, dar aici o să-l rugăm pe preşedinte să nu mai zică nimic de noi, ca să putem să fructificăm aceste firimituri liniştit, cred că e lipsă de strategie. E o atitudine dăunătoare PDL-ului”, a mai declarat deputatul PDL.

La dezbaterea organizată la GDS au mai participat, printre alţii, preşedintele Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, şi preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.