Elena Udrea, REPLICI ACIDE pe Facebook după ce a descoperit coincidenţe între Colectiv şi atentatele din Paris

Elena Udrea a primit replici extrem de tăioase pe pagina sa de Facebook, după ce a invocat trei coincidenţe între incendiul de la Colectiv şi atentatele de la Paris. 

14 nov. 2015, 20:14

Elena Udrea a scris sâmbătă pe pagina ei de Facebook despre „câteva coincidențe” între atacurile teroriste din Paris și tragedia Colectiv:

„Cateva coincidente. Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32. Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice.

Postarea a fost taxată de internauti.

„Acesta a fost un atac asupra întregii Uniuni Europene, care mai e cunoscută și ca UE, deci are aceleași inițiale ca Udrea Elena, așa că eu aș avea grijă în următoarea perioadă și nu aș mai ieși din casă vreo 15-20 de ani, doar ca să fiu sigur”, a comentat Tibi Codorean.

„O alta coincidenta e faptul ca atacul terorist a avut loc la Paris, locul in care-ti faceai tu cumparaturile cu Alina Bica in 2014. Din pacate pentru noi, teroristii au ajuns cu un an si jumatate mai tarziu, altfel iti dai seama ce coincidenta teribila ar fi avut loc; si nu mai ajungeai sa scrii postul acesta despre coincidente”, a scris un alt internaut.

Alte replici acide primite de Udrea:

Potrivit publicatiei franceze „Le Figaro” majoritatea persoanelor din Clubul Bataclan consumau o bautura alcoolica denumita bere. Intamplarea face ca si in Clubul Colectiv sa se fi gasit urme ale acestei bauturi.De asemenea, tot ziaristii francezi afirma ca inauntru clubului s-a putut gasi o substanta denumita oxigen, nu avem informatii clare in ce proportie. Insa, acest lucru mareste si mai mult coincidentele cu clubul Colectiv, acolo fiind depistata aceeasi substanta. Este incredibil cate coincidente pot fi intre cele 2 terbile intamplari. Inspectoraul General pentru Situatii de Urgenta afirma ca si atacul din Colectiv ar putea fi unul terorist.”

„Probabil și tu te ai născut tot la 22.30 într o vineri spre sâmbătă. .ce coincidenta catastrofala..”

„La ora atacurilor în România ceasul arăta ora 22.30… 2+2+3+0=7, coincidență? Nu! 10-7=3! Coincidență?! Nu! Elena Udrea a avut cândva vârsta de 3 ani! Coincidență? Nu! Rezultă CLAR că Elena Udrea a fost de fapt adevărata țintă a atentatelor teroriste din Paris!
Dar teroriștii nu erau bine informați, Elena Udrea nu era la Paris la ora locală 21.30. 2+1=3. 3+0=3. Coincidență? Nu! DNA are 3 litere… Coincidență? Nu! DNA a împiedicat un atentat asupra Elenei Udrea. Coincidență? Nu!
Rezultă clar că Elena Udrea trebuie să se retragă din viața publică deoarece încearcă să se folosească de o astfel de tragedie pentru a câștiga ceva capital politic. Ar putea fi doar niște coincidențe, dar voi chiar mai credeți în coincidențe? Treziți-vă oameni buni!”