ELENA UDREA s-a întors în Parlament. Ce planuri are fostul ministru VIDEO

Elena Udrea s-a întors la Parlament, după ce, în sesiunea trecută, a stat departe de politică, fiind reţinută şi arestată în dosarele deschise de DNA. Udrea a venit, joi, la Camera Deputaţilor pentru a vota noul Cod Fiscal. 

03 sept. 2015, 09:19
ELENA UDREA s-a întors în Parlament. Ce planuri are fostul ministru VIDEO

Elena Udrea a spus că a votat pentru Codul Fiscal, deşi consideră că, în forma iniţială, proiectul era mai bun.

Fostul ministru a anunţat că îşi propune ca, în noua sesiune, să fie un deputat foarte activ.

„Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ pentru că sunt foarte multe lucruri care rămân nerezolvate de la o legislatură la alta, sunt foarte multe lucruri care nu ajung de la societate către Parlament şi cred ca este nevoie de paralmentari care nu au obligaţii în spate. Adică eu nu am obligaţia să ţin linia unui partid, nu vorbesc după punctaje şi am libertatea să susţin orice proiect cred eu că este bun pentru cei care m-au ales  „, a spus Udrea.

Întrebată ce a vorbit cu fostul preşedinte Traian Băsescu, în cursul zilei de miercuri, Udrea a spus: „Despre politică”

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: M-a surprins a treia arestare a Alinei Bica. Ce spune despre Dinu Pescariu, denunţătorul ei

Udrea a confirmat astfel informaţia că a discutat cu Traian Băsescu, după ce presa a susţinut că fostul preşedinte a vizitat-o acasă pe fosta şefă a PMP.

„Tocmai am votat Codul Fiscal, a doua oara. Este bine ca in sfarsit va intra in vigoare, desi era mult mai buna forma in care fusese aprobat prima data. Desi reducerea TVA-ului la 20% de la inceputul lui 2016 este o masura foarte buna si asteptata, era si mai bine daca se mentinea varianta care prevedea reducerea la 19%. La fel cum, din pacate, negocierile dintre partide, inventate ca sa arate unii ca de ei depinde politica si guvernarea, au facut ca scoaterea taxei pe constructii speciale, a accizei suplimentare pe combustibil si reducerea impozitului pe profit de la 16% la 5%, sa se amane pentru 2017”, a scris Udrea, şi pe Facebook.