Elena Udrea se pregăteşte pentru un nou război cu kilogramele

Deputatul PMP spune că primăvara se îngraşă de la verdeţuri, dar este prea pofticioasă să renunţe la urzici, spanac şi lobodă. Elena Udrea se gândeşte să înceapă o nouă dietă, însă în niciun caz luna aceasta. Vine Paştele, iar deputata anunţă că mănâncă şi 10 ouă roşii pe zi.

11 apr. 2014, 10:15
Elena Udrea se pregăteşte pentru un nou război cu kilogramele

Primăvara, Elena Udrea lupta cu kilogramele în plus din cauza verdeţurilor pe care le devorează cu poftă. „Sincer, mă uit că mănânc în continuu urzici, ştevie şi ciorbă de lobodă şi nu te slăbeşte deloc chestia asta, dimotrivă. Vreau să vă spun că, în cel mai bun caz, nu te îngraşă. Nu-mi dau seama ce se întâmplă, cert este că am zis: ‘ok, e primăvară, mănânc verdeţuri, sunt multe vitamine şi voi vedea (…) N-am cum să mă abţin să mănânc spanac cu două ouă prăjite”, a declarat Udrea pentru Kanal D.

Dealtfel, politica la vârf nu-i prieşte blondei din PMP, care se teme că va lua din nou cele 15 kilograme pe care le-a dat jos vara trecută. „Acum, de când cu noul proiect politic, încep să pierd atenţia pe care am avut-o faţă de program, faţă de sport. Iarăşi nu prea sunt atentă la mâncare. Merg foarte mult în ţară, sunt zile în care nu apuc să mănânc la o masă, mănânc în maşină sau în parcare”, a spus fostul ministru.

Pericolul pentru siluetă este cu atât mai mare cu cât se apropie Paştele. „Sunt o pasionată de cozonac şi de ouă roşii. Ouă roşii mănânc şi câte 10 pe zi… Multe de tot şi n-am păţit niciodată nimic”, a adăugat deputatul PMP.

Elena Udrea spune că îşi va petrece Paştele în Bucovina.