Elena Udrea se revoltă în închisoare: Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni

Elena Udrea a răbunfit din închisoare la auzul veștii privind eliberarea lui Bogdan Olteanu. Fostul ministrul se simte nedreptăţită şi acuză că este ţinută departe de copilul ei. "Nu imi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni", a scris Elena Udrea.

11 iul. 2022, 16:08
Elena Udrea se revoltă în închisoare: Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni

Elena Udrea se revoltă după decizia Instanţei de a suspenda executarea hotărârii de condamnare la 5 ani de închisoare a lui Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenţă.

„Ce fel de Justitie este cea in care unii, sunt eliberati legal din inchisoare ca urmare a respectarii de catre judecatori a deciziei CCR ( cea privind prescriptia), in timp ce eu am fost bagata ilegal in inchisoare, ca urmare a incalcarii de catre anumiti judecatori a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecata)? O incalcare brutala si abuziva care face ca eu sa stau arestata ilegal deja de 300 de zile si din cauza careia nu imi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Elena Udrea, probleme în puşcărie. Se topeşte de dorul fetiţei sale, a slăbit 11 kilograme. Dezvăluiri făcute de avocata ei

Elena Udrea se topeşte în închisoare de dorul fetiţei sale, a spus avocata sa. „Cand esti într-o detenție nelegala, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. Şi eu cand mă duc la grefa este la fel. E foarte greu”, a declarat Sivia Uscov.

Citeşte şi: Elena Udrea neagă orice implicare în dosarul Buzăianu: „Nu am avut nicio treabă cu dosarele lui. Aţi greşit persoana!”

Avocata a dezvăluit că Elena Udrea vorbeşte cu fetiţa ei în fiecare seară.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare dedicată femeilor. Timp de 21 de zile ea va rămâne în carantină, iar apoi o să fie închisă alături de celelalte deținute.