ELENA UDREA şi-a găsit o nouă carieră: MODEL pentru genţi şi pantofi VIDEO

Elena Udrea a primit oferta, vineri, în timpul unei vizite la o fabrică românească de genţi şi pantofi, unde a probat mai multe modele. Noua ocupaţie va merge mână în mână cu slujba de preşedinte, spune Udrea, care vrea să promoveze produsele româneşti în timpul mandatului. Şi-a găsit şi cateva produse care i se potrivesc, transmite România TV.

05 sept. 2014, 14:09
ELENA UDREA şi-a găsit o nouă carieră: MODEL pentru genţi şi pantofi VIDEO

Este a doua vizită a Elenei Udrea la o astfel de fabrică în ultima perioadă, iar candidatul PMP a testat o parte din produsele.

„Da, se asortează cu ce sunt îmbrăcată. La culori se potriveşte şi faptul că sunt în blugi zic că e cu atât mai bine. Fiind cu fermoar, este sport casual”, a spus Udrea, încercând să vadă cum îi stă cu o geantă roz la subsuoară.

Citeşte şi Elena Udrea, în campanie: După POŞETA GALBENĂ, candidata PMP primeşte şi una MOV FOTO

E adevărat că atunci când alerg eu toată ziua prin ţară îmi trebuie nişte genţi din acelea, să mi le agăţ după gât”, a afirmat deputatul. Întrebată dacă i-ar surâde o carieră de model, Udrea a preferat să răspundă cu o glumă. „Mai aştept. Nu chiar acum la 40, ci spre 50 încolo să mă apuc de cariera asta. În timpul liber de ce nu, deşi n-o să mă plictisesc, o să am foarte multă treabă la Cotroceni”, a comentat candidatul PMP.
 
 
Udrea a promis că se va implica în promovarea brandurile româneşti dând exemplu prin achiziţia unei perechi de pantofi româneşti.

Liderul PMP nu pare însă a-i asculta sfatul mai vechi al lui Traian Băsescu care, în februarie 2013, îi recomda „să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică”.

Citeşte şi Udrea îl ascultă pe Băsescu: Mai puţină cochetărie nu strică. Poşetele nu-s aşa de indispensabile