Elena Udrea, emoţii uriaşe din cauza coronavirusului. Soacra sa, izolată în cea mai afectată regiune din Italia

Anișoara Alexandrov, mama lui Alexandru Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este izolată în Italia din cauza epidemiei de coronavirus, într-un oraș din nordul țării, cea mai afectată regiune de COVID-19. 

27 feb. 2020, 07:09
Elena Udrea, emoţii uriaşe din cauza coronavirusului. Soacra sa, izolată în cea mai afectată regiune din Italia

Italia este a treia cea mai afectată țară din lume de coronavirus, după China și Coreea de Sud. Bilanțul actualizat de autoritățile italiene: 11 morți, după ce marți au mai murit patru persoane, 320 de oameni fiind infectați cu noul COVID-19.

Elena Udrea, dezvăluiri despre relaţia cu Adrian Alexandrov. De ce nu s-au căsătorit: „Este concluzia la care am ajuns”

Printre românii aflați în Italia se află și Anișoara Alexandrov, mama lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea. Femeia, în vârstă de 59 de ani, muncește de mulți ani în țara care a devenit focar de coronavirus, într-un oraș din nord, cea mai afectată regiune de virus. Aceasta a vorbit despre starea ei de spirit și despre atitudinea italienilor din zonă în aceste condiții de panică generală.

„Eu lucrez mereu și ies afară puțin, doar când am nevoie. Nu m-a afectat, noi avem ce ne trebuie”, a declarat mama lui Adrian Alexandrov, pentru wowbiz.ro.

„Am avut o discuție cu colegii de la consulatele generale din Milano, Torino, Bologna și Trieste și mi-au reconfirmat că starea de spirit a românilor e bună. Oamenii sunt raționali, au înțeles că măsurile luate sunt în interesul lor și că pentru a se controla propagarea contaminării trebuie să urmeze ce soliticită autoritățile italiene. Mai apar uneori și stări care exprimă o agitație a unor compatrioți. Nu le putem generaliza și nici nu putem să încurajăm așa numita inginerie a zvonisticii”, a declarat George Bologan, ambasadorul României în Italia, care a precizat: „Până în acest moment, nu avem informații că ar fi vreun cetățean român suspect”.