Elena Udrea, vizitată în arest de mama sa şi de Ruxandra Dragomir: „E într-o stare bună. Arată bine” VIDEO

Elena Udrea, aflat în arestat preventiv în dosarul "Gala Bute", a fost vizitată, vineri, de mama sa şi de prietena sa Ruxandra Dragomir. La plecare, Dragomir a spus că i-a adus fostului ministru flori şi covrigi, iar aceasta le-a asteptat "cu o clamă foarte frumoasă în păr".

13 mart. 2015, 07:47

Mama Elenei Udrea a mers în arestul Poliţiei Capitalei în jurul orei 09.00 pentru a o vizita pe fostul ministru şi pentru a-i aduce un pachet cu alimente şi apă.

De asemenea, la Poliţia Capitalei a ajuns şi Ruxandra Dragomir. Aceasta a venit cu un buchet de flori.

Este într-o stare bună. Aşa cum o ştiţi şi voi, este puternică, zâmbitoare. Ne-a asteptat cu o clamă foarte frumoasă in par. Arată bine şi asteptăm să vină acasă. V-a transmis şi vouă salutari. I-am adus flori, covrigi. (…) Trece destul de uşor peste această perioadă. Nu are niciun motiv să creadă că rămâne în arest”, a spus, la plecare, Ruxandra Dragomir. 

Îi aducem şi mâncare, dar mănâncă şi ceea ce primeşte aici. Ori de câte ori este fasole la masă, mănâncă. Îi place foarte mult fasolea”, a mai spus Dragomir, care a confirmat că, vineri, au fost controlate celulele.

 

Elena Udrea reclamă umilinţe în arest: Va fi dusă în cătuşe la ginecolog, fără voia ei. REACŢIA Poliţiei

Vizitele la arestul preventiv al Poliţiei Capitalei se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Elena Udrea este vineri.

Elena Udrea este arestată preventiv în dosarul „Gala Bute” din 25 februarie. Fostul ministru este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Ruxandra Dragomir, prietena şi colega de partid a Elenei Udrea, s-a arătat revoltată de parodia realizată de Dragoş Pătraru, în emisiunea „Starea Naţiei”. Dragomir susţine că nu va mai plăti ambonamentul la TVR.

PARODIE cu Elena Udrea şi un castravete VIDEO

„Incepand de astazi ma declar dezabonata. Refuz sa mai platesc abonamentul la TVR. Asadar, solicit demisia directorului general al TVR, Stelian Tanase, si suspendarea imediat din grila de programe a emisiunii lui Dragos Patraru ca urmare a acestei parodii de foarte prost gust care dovedeste ca mizeria publica si-a gasit un culcus cald la televiziunea publica.

Asta nu e jurnalism, ci o forma de frustrare latrinizata care se realizeaza pe bani foarte multi, in conditiile in care TVR are datorii care au trecut bine de pragul de 100 de milioane de euro.

O astfel de abjectie trebuie imediat pedepsita de CNA, daca aceasta institutie mai functioneaza. O sanctiune ar fi binevenita si din partea comisiei de cultura din cadrul Parlamentului.

Ii intreb pe domnii Ponta, Blaga sau pe doamna Gorghiu, liderii principalelor formatiuni politice din Parlament, care aproba functionarea televiziunii publice, daca li se pare normal ca astfel de lucruri sa se intample la TVR.
O rusine nationala!”, a scris Ruxandra Dragomir pe pagina de Facebook.

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii de pamflet „Starea Nației”, a făcut o parodie după melodia care va reprezenta România la Eurovision. Acesta și-a pus o perucă blondă cu breton, interpretând-o pe Elena Udrea și a folosit un castravete în loc de microfon.


loading...