Elena Udrea: Voi fi însoţită de un ofiţer SPP în campania electorală, aşa sunt regulile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Preşedintele PMP, Elena Udrea, candidat la prezidenţiale, a declarat, joi, că se va supune legislaţiei în vigoare şi va fi însoţită în perioada campaniei electorale de un ofiţer SPP.

02 oct. 2014, 11:53
Elena Udrea: Voi fi însoţită de un ofiţer SPP în campania electorală, aşa sunt regulile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014Candidaţii au SPP în timpul campaniei electorale. Da, şi eu am, categoric da. Toţi candidaţii vor avea’, a declarat Elena Udrea,  la finalul lansării programului său politic.

Liderul PMP a adăugat că nu se simte incomodată de acest lucru şi a precizat că a beneficiat de serviciile SPP şi în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării.

‘Dacă aşa trebuie, aşa fac. (…) Dacă sunt reguli şi trebuie să se facă într-un fel, fac aşa cum se spune’, a declarat Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PROTECŢIE SPP pentru candidaţi în timpul campaniei electorale. Cine a refuzat

Udrea a precizat că în perioada imediat următoare va avea acţiuni de campanie în Bucureşti, după care va urma un tur prin ţară.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014‘Mâine (vineri – n.r.) voi fi la Festivalul Racilor, în sectorul 1. Deci acţiuni de campanie în Bucureşti, apoi probabil că vom continua mersul prin ţară. Eu am trecut cam de patru ori prin fiecare judeţ. Spre deosebire de ceilalţi candidaţi care şi-au văzut fie doar sectorul în care locuiesc, fie doar oraşul în care locuiesc, eu am văzut fiecare judeţ doar anul acesta de patru ori. Nu mai adaug de câte ori am făcut lucrul acesta pe vremea când eram ministru’, a mai declarat Elena Udrea.