Elena Udrea vorbeşte zilnic la telefon cu fiica sa şi cu logodnicul din arestul din Bulgaria

Deşi se află în arest în Bulgaria, unde aşteaptă decizia justiţiei din ţara vecină cu privire la extrădarea sa în România, Elena Udrea face tot posibilul să fie alături de fiica sa, cu care vorbeşte la telefon de fiecare dată când are ocazia.

24 apr. 2022, 15:25
Elena Udrea vorbeşte zilnic la telefon cu fiica sa şi cu logodnicul din arestul din Bulgaria

Elenei Udrea i se permite de către autorităţile bulgare să vorbească zilnic la telefon, atunci când fostul ministru îşi sună fiica şi logodnicul, cu care va vorbi şi în ziua de Paşti.

Săptămâna viitoare ar trebui ca cei de la Curtea de Apel din Sofia să fixeze un termen pentru apelul cu privire la extrădarea Elenei Udrea. Săptămâna trecută judecătorii din Bulgaria au decis ca aceasta să fie extrădată, dar Curtea de Apel din Sofia va lua decizia finală.

Avocatul Elenei Udrea: „Nu va turna pe nimeni. Îmi pun speranța în justiția din România”

Elena Udrea a fost reţinută pe 7 aprilie de poliţia de frontieră bulgară atunci când încerca să treacă cu automobilul în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Ea fusese dată în urmărire în urma condamnării definitive în dosarul „Gala Bute” – 6 ani închisoare.

Plecarea Elenei Udrea a fost legală, întrucât nu i s-au impus restricţii de circulaţie în timp ce Curtea Supremă îşi pregătea hotărârea.

Elena Udrea petrece Paştele în arest în Bulgaria departe de fetiţa ei, Eva Maria. Este primul an în care cele două vor fi despărţite de Paşte. Fostul ministrul al Dezvoltării şi Turismului nu a reuşit să-i convingă pe judecătorii bulgari să o plaseze în arest la domiciliu până la pronunţarea sentinţei în procesul privind extrădarea sa în România pentru executarea pedepsei de 6 ani în dosarul Gala Bute.

Citeşte şi: Sevil Shhaideh și ceilalți inculpați, achitaţi în dosarul Belina. Decizia poate fi atacată cu apel