Elena Cârstea, ÎN DOLIU. Sora ei a murit de CANCER la doar 48 DE ANI. A mai avut o soră care a murit la 28 de ani!

Elena Cârstea şi-a pierdut recent şi cea de-a doua soră. Aceasta a murit de cancer, la doar 48 de ani.

15 ian. 2017, 15:25
Elena Cârstea, ÎN DOLIU. Sora ei a murit de CANCER la doar 48 DE ANI. A mai avut o soră care a murit la 28 de ani!

Elena Cârstea a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.”Surioara mea cea mică şi frumoasă şi bună s-a stins azi după o crâncenă luptă cu cancerul. Mulţumiri tuturor doctorilor şi asistenţilor care au avut o deosebită grijă de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran secţia Oncologie, spitalul Judeţean”, a scris Elena Cârstea.

Elena Cârstea, în doliu: Fiul ei vitreg a murit la 30 de ani

Sora Elenei Cârstea se numea Ofelia şi avea 48 de ani. În urmă cu doi ani jumate a avut şi alte probleme de sănătate, când a suferit un avort spontan.

Elena Cârstea şi-a mai pierdut o soră, cu ani în urmă, pe nume Sanda, care a murit la vârsta de 28 de ani. În memoria ei, artista şi-a botezat cu numele ei, una dintre fetele pe care le-a înfiat. Cantareaţa susţine că Sanda a fost torturată şi omorâtă din cauza că se iubea cu un capitan de vas care a fugit din ţară pe timpul comunismului.

„Sora mea avea 28 de ani cand a murit. Trebuia sa se casatoreasca cu un capitan de vas si el a luat vasul si a fugit din tara. Ea nu a vrut sa plece ca sa nu le creeze probleme parintilor si dupa patru luni de la plecarea lui ea a fost gasita moarta alaturi de partenerul ei de scena. Cand am gasit-o sora mea avea degetele rupte si cred ca a fost torturata. Am primit amenintari in aceea perioada pentru ca voiam sa investighez mai adanc”, a spus Elena Carstea.