Elev ameninţat cu cuţitul, chiar în faţa şcolii. Ce au mai găsit poliţiştii în maşina agresorului

Un tânăr de 23 de ani a ameninţat, miercuri, cu un cuţit un elev de clasa a XII-a chiar în faţa sălii de sport a unui liceu din Botoşani. Angajaţii şcolii au sunat la 112, iar jandarmii au găsit în maşina tânărului cuţitul şi o lanternă cu electroşocuri.

22 mai 2019, 16:08
Elev ameninţat cu cuţitul, chiar în faţa şcolii. Ce au mai găsit poliţiştii în maşina agresorului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, incidentul s-a petrecut în jurul prânzului în faţa sălii de sport a Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”.

Tânărul de 23 de ani a ameninţat un elev cu un cuţit. Jandarmii, care au fost sesizaţi prin numărul 112 de angajaţii şcolii, l-au găsit pe tânăr în apropierea sălii de sport.

În maşina acestuia, jandarmii au descoperit un cuţit cu lama de aproximativ 19 cm lungime şi o lanternă cu electroşocuri.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului, unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de armă albă, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât şi un elev din clasa a IX-a de la un alt liceu din localitate, în căruia venise, au fost amendaţi de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare„, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.