Elev de clasa a IX-a, DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Părinţii copilului sunt disperaţi şi cer ajutor

Un elev de clasa a IX-a de la un colegiu din Petroşani este dat dispărut de familie. Băiatul a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră după ce nu s-a mai întors acasă de la şcoală. Potrivit părinţilor, Radion avea la el suma de 150 de lei primită ca bursă şcolară.

22 apr. 2015, 14:12
Elev de clasa a IX-a, DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Părinţii copilului sunt disperaţi şi cer ajutor

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Petroșani, este căutat de polițiști și familie, după ce luni dimineața a plecat la școală, iar după finalizarea orelor de curs nu s-a mai întors la domiciliu.

Alarma a dat-o mama adolescentului. Femeia a ajuns la sediul poliției din Petroșani, marți, și le-a povestit oamenilor legii că fiul ei, Ion – Radion Niculae (foto), a plecat de acasă luni, 20 aprilie, din municipiul Petroşani, şi nu s-a mai întors.

Potrivit servuspress.ro, copilul avea asupra lui cartea de identitate și suma de 150 lei, reprezentând bursa școlară pe care o ridicase în aceeeși zi.

Băiatul are 1,65 metri înălţime, păr şaten spre blond, tuns cu breton, faţa rotundă, o aluniță în mijlocul frunții, iar la data dispariţiei purta pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră, prespălați şi tăiaţi, adidași negri din pânză, cu talpă din spumă albă, precum şi o geacă neagră de fâș, cu fermoar.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeşte şi: Şi-a PIERDUT COPILUL acum 31 de ANI, într-un muzeu. Cum au reuşit să îl găsească după trei decenii FOTO