Elev de 13 ani, bătut crunt de un profesor: L-a lovit cu palmele şi cărţile până l-a învineţit VIDEO

Băiatul de 13 ani, dintr-o şcoală din judeţul Bacău, se afla pe hol înaintea orei de geografie, fapt ce l-a scos din minţi pe profesor. Acesta l-a lovit cu palmele şi cu cărţile până l-a învineţit, informează România TV.

28 ian. 2013, 08:19
Elev de 13 ani, bătut crunt de un profesor: L-a lovit cu palmele şi cărţile până l-a învineţit VIDEO

Profesorul care tocmai intra la ore, l-a prins pe elevul de clasa a V-a pe hol. Când au intrat în clasă, dascălul a vrut să-l pedepsească şi l-a lovit cu palmele şi cu cărţile peste faţă.

Am stat până a venit profesorul la uşă. A venit şi mi-a dat cu o carte de două ori în cap„, a povestit elevul agresat.

Când şi-a văzut copilul plin de vânătăi, tatăl băiatului a mers la şcoală pentru a-l reclama pe profesor. Bărbatul spune că nu este prima dată când fiul său se plânge că a fost bătut de dascăl.

L-a bătut domnul profesor de geografie. L-a bătut cu cărţile în cap, era pe hol, l-a agresat verbal. Băiatul meu are probleme de sănătate. Am depus o plângere la şcoală împotriva lui„, a spus tatăl elevului.

„Domnul a depus cerere vineri, în momentul acesta anchetăm. O să primească răspunsul stabilit de lege”, a declarat Elena Antip, directorul şcolii.

Elena Antip susţine că nu a mai avut până acum reclamaţii la adresa profesorului.

Din ce în ce mai multe cazuri de violenţă ajung în media, în ultima perioadă. Un profesor de matematică din Argeş a fost acuzat că a bătut doi elevi chiar în clasăProfesorul de 61 de ani de la şcoala din Stoeneşti s-ar fi enervat după ce unui elev i-au căzut creioanele pe jos, iar celălalt s-a aplecat şi le-a luat. Copiii au ajuns acasă cu vânătăi, după ce au fost loviţi cu capul de bancă şi luaţi de urechi. Protecţia Copilului a început o anchetă, iar elevii au mers la medicul legist.