Elev decedat după ce a făcut infarct la școală. Tânărul avea COVID-19

Tragedie în Botoșani! Un tânăr, de 20 de ani, elev la Școală Specială Profesională din Dorohoi, a murit. Acesta a leșinat, sub privirile colegilor. Medicii nu l-au mai putut salva. El a fost testat Covid în timpul resuscitării, iar rezultatul a fost pozitiv.

27 ian. 2022, 12:18
Elev decedat după ce a făcut infarct la școală. Tânărul avea COVID-19

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, elev la Școala Specială Profesională „Ion Pillat” din municipiul Dorohoi, a murit în noaptea de marți spre miercuri după ce a suferit un infarct la școală. Tânărul de 20 de ani fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar marți a ieșit din perioada de izolare impusă de lege.

Tânărul era elev în clasa a XII-a. Fiind din localitatea Havârna, el era cazat la internatul școlii profesionale. I s-a  făcut rău, iar colegii au apelat de urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanța din Dorohoi, care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator, potrivit stiri.botosani.ro.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, care au fost continuate la unitatea spitalicească din municipiul Dorohoi preț de 50 de minute. Din păcate, tânărul nu a putut fi salvat.

Din primele informații, se pare că elevul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, iar coronavirusul i-ar fi agravat această stare medicală.

La spital, tânărul a ieşit pozitiv la Covid-19.

Citeşte şi: Focare de COVID-19 în jurul Capitalei. Incidenţă peste 20 la mie în două localităţi din Ilfov

Bilanţ coronavirus 27 ianuarie. A doua zi cu peste 30.000 de infectări COVID-19 şi 71 de decese

Tulpina Omicron face noi victime în România. Iar estimările specialiştilor nu sunt deloc îmbucurătoare. Vor urma noi creşteri în perioada următoare, iar spitalele s-ar putea umple iar.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 31.683 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

Citeşte şi: Zeci de percheziţii, în şapte judeţe, într-un nou dosar de vaccinare „la chiuvetă”

De asemenea, au fost raportate 71 decese, dintre care 2 decese anterioare.