Elev luat cu ambulanţa după ce a fost certat de profesoară

Un elev de la un liceu din Constanţa a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă după ce a fost certat de o profesoară. Băiatul a suferit un atac de panică. Totul după ce în urmă cu doar câteva zile o profesoară din Braşov a fost filmată în timp ce lovea cu piciorul un elev, informează România TV.

21 oct. 2015, 05:35
Elev luat cu ambulanţa după ce a fost certat de profesoară

Elevului de 17 ani din Constanţa i s-a făcut rău în pauza dintre ore. Acesta a primit primele îngrijiri medicale de la profesorul de serviciu şi de la asistenta medicală de la cabinetul şcolii. 

Deoarece băiatul se simţea în continuare rău, profesorii au sunat la 112.

Familia adolescentului în vârstă de 17 ani spune că acestuia i s-a făcut rău de fapt în timpul orei de limba română, după ce a fost certat de profesoară.

Pe de altă parte, însă, există persoane care spun că băiatul era drogat. Profesorii, însă, infirmă aceste zvonuri şi spun că acesta nu era drogat în momemntul în care i s-a făcut rău.

Incidentul de la Constanţa s-a întâmplat la doar câteva zile după ce, în Braşov, o profesoară a fost surprinsă în timp ce lovea cu picioarele un adolescent şi îi dădea cu cartea în cap. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile îngrozite ale celorlalţi elevi.

Citeşte şi Scenă tragi-comică într-un liceu din Braşov. Un elev este bătut de o profesoară VIDEO