Elev musulman eminent, ARESTAT pentru o invenţie care i-a speriat pe americani VIDEO

Publicat: Joi, 17 Septembrie 2015 17:38 // Actualizat: Joi, 17 Septembrie 2015 18:56 // Sursa: romaniatv.net

Profesorii au crezut că invenţia elevului musulman este o bombă. Cazul puştiului din Texas face vâlvă în Statele Unite, iar Obama l-a invitat la Casa Albă, iar fondatorul Facebook i-a spus că vrea să îl cunoască.

Ahmed Mohamed, de 14 ani, s-a trezit în cătuşe la liceul său din Texas, după ce şi-a adus ceasul, invenţie proprie, la ora de inginerie, potrivit România TV.

"Cred că ştie toată lumea, eu sunt cel care a fabricat un ceas şi a avut mari necazuri din această cauză! Am făcut ceasul ca să îmi impresionez profesoara, dar când l-a văzut, ea s-a speriat", a spus elevul inventator.

"Super ceas", a scris preşedintele Barack Obama pe contul său de Twitter, şi l-a invitat pe Ahmed la Casa Albă. La rândul său, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, l-a chemat pe micul inventator la sediul reţelei sale, în California. Talentul şi ambiţia de a construi ceva merită aplauze, nu cătuşe, a scris Zuckerberg, fireşte, pe pagina sa de facebook.

Jenaţi, poliţiştii texani care l-au arestat pe tânărul musulman au explicat că profesorii şi elevii sunt sfătuiţi să raporteze orice obiect sau colet suspect, cum a fost şi cazul ceasului!, a explicat Larry Boyd, şeful poliţiei din Irving, Texas. Trăim vremuri în care nu mai poţi aduce astfel de lucruri în scoli... Fireşte, am văzut lucruri teribile care s-au petrecut în ţara noastră, aşa că am dat dovadă de vigilenţă.


Jenaţi, poliţiştii texani care l-au arestat pe tânărul musulman au explicat că profesorii şi elevii sunt sfătuiţi să raporteze orice obiect sau colet suspect, "cum a fost şi cazul ceasului!", a explicat Larry Boyd, şeful poliţiei din Irving, Texas. "Trăim vremuri în care nu mai poţi aduce astfel de lucruri în scoli... Fireşte, am văzut lucruri teribile care s-au petrecut în ţara noastră, aşa că am dat dovadă de vigilenţă", a adăugat el.

Păţania elevului musulman, dar mai ales imaginile cu el în cătuşe, au făcut înfuriat milioane de oameni care şi-au exprimat solidaritatea cu adolescentul inventator.

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 20:42
...iar Obama l-a invitat la Casa Albă, iar fondatorul Facebook i-a spus că vrea să îl cunoască. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H