Elev spânzurat după o ceartă cu părinţii şi după ce aflase că iubita de 12 ani l-a înşelat VIDEO

Un băiat de 17 ani şi-a pus capăt zilelor, joi, în Săptămâna Mare. Băiatul a decurs la acest gest după ce a aflat că prietena lui de 12 ani îl înşeală. Ba mai mult părinţii nu erau de acord relaţia lor şi le-au spus că după Paşte nu vor avea voie să se mai vadă .

02 mai 2013, 10:08
Elev spânzurat după o ceartă cu părinţii şi după ce aflase că iubita de 12 ani l-a înşelat VIDEO

Un băiat de 17 ani a fost găsit spânzurat joi dimineaţa de tatăl său. Din primele informaţii, se pare că adolescentul a decis să-şi pună capăt zilelor din cauza unor probleme sentimentale. El avea o prietenă de 12 ani şi bănuia că fata îl înşeală.

„Corpul băiatul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş. Băiatul a fost găsit spânzurat de o grindă în podul casei. Din primele cercetări, miercuri seara, băiatul de 17 ani a avut câteva discuţii cu neamurile lui şi era deprimat. Este eterna poveste Romeo şi Julieta, a unei dragoste imposibile. Ei sunt copii, era şi puţin aiurea relaţia asta, el 17ani, acea fetiţă 12 ani. E mult spus relaţie. Era o chestie copilărească, dar care s-a închiat tragic. Este o tragedie. În perioada de Sărbători avem o avalanşă de sinucideri, a declarat Dănuţ Dinu, purtător de cuvânt IPJ Argeş, la România TV.

Dinu a mai declarat că până acum nu s-a găsit niciun bilet de adio. Oamenii legii sunt la faţa locului şi audiază oamenii care pot avea informaţii.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele care au dus la această tragedie.