Elevă bătută crunt de o colegă, la şcoală în sala de curs VIDEO

O elevă de 15 ani din Caracal a ajuns la spital după ce a fost bătută crunt de o colegă, în timpul orei de franceză. Deşi soneria sunase de minute bune, profesoara era încă în cancelarie. După aproape 24 de ore petrecute la spitalul din Caracal, adolescenta a fost trimisă la Craiova, fiindcă acuza dureri insuportabile, informează România TV.

16 feb. 2013, 15:12
Elevă bătută crunt de o colegă, la şcoală în sala de curs VIDEO

Cele două fete locuiesc într-un sat din apropierea oraşului Caracal şi vin la şcoală cu acelaşi autobuz. Ele s-au certat dimineaţa, în drum spre liceu, când colega fetei agresate i-a reproşat acesteia că ascultă muzică prea tare. În clasă, cearta s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Cu pumnii şi cu picioarele a dat. Cu piciorul a dat în piept, a mai dat şi cu picioarele, m-a luat de păr, m-a dat cu capul de pereţi. Se uitau la noi (colegii n.r.). Eram în timpul de franceză. Era în cancelarie (profesorul n.r.), nu ştiu„, a declarat eleva agresată.

„Când am ajuns acolo mi s-a spus că era înainte de ore. acuma nu ştiu. Luni rămâne să văd, să mă întâlnesc şi cu domnul profesor care avea prima oră”, a precizat mama fetei.

După o noapte petrecută la spitalul din Carcal, eleva de 15 ani a ajuns la spitalul din Craiova, deoarece avea dureri insuportabile la cap.

„Prezintă dureri de cap, dureri la nivelul feţei, la nivelul gâtului şi toracelui anterior. Fata afirmă că este victima unei agresiuni. Prezintă mărci traumatice, zgârieturi, escoriaţii şi echimoze”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Craiova.

Colegii adolescentei spun că incidentul a avut loc la ora de franceză, iar profesoara a întarziat la clasă. Ea este acum cercetată de conducerea Inspectoratului Şcolar Olt. Eleva agresoare va da şi ea socoteală pentru fapta ei, atât în faţa conducerii şcolii, cât şi a poliţiştilor.

Citeşte şi Elevi BĂTUŢI şi UMILIŢI de colegi de şcoală. Vezi oraşele cu cele mai multe cazuri de violenţă VIDEO