Profesor de muzică în Botoşani, acuzat că a agresat o elevă

Alexandru Boatcă, profesor de muzică de la Şcoala 7, este acuzat că a lovit o elevă de clasa a V-a. Fetiţa ar fi fost lovită luni, în timpul orei de muzică.

01 apr. 2015, 11:55
Profesor de muzică în Botoşani, acuzat că a agresat o elevă

Scandal la o şcoală din Botoşani. Când a ajuns acasă, fetiţa i-a spus mamei că profesorul de muzică a prins-o de păr şi a tras-o din bancă până la tablă, ţipând şi adresându-i cuvinte injurioase, scrie monitorulbt.ro. În aceeaşi zi mama elevei a depus plângere la Poliţie. „În cursul zilei de luni a fost depusă o sesizare la Poliţia Municipiului Botoşani. În cauză efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Citeşte şi REVOLTĂTOR. Învăţătoare de la clasa întâi, înregistrată în timp ce îşi UMILEŞTE elevii

Marţi, în Şcoala 7 a fost constituită o comisie de disciplină care să ancheteze cazul.

Profesorul Alexandru Boatcă nu se află la prima „ispravă”. El a mai fost sancţionat pentru comportament necorespunzător şi pentru că a venit la şcoală sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi Matematica e grea. O profesoară a adormit la catedră în timpul orei

Doina Fostea, directorul şcolii, a refuzat să discute despre incident. Sub rezerva anonimatului, unele cadre din şcoală au arătat că profesorul are probleme şi trebuie să beneficieze de sprijin de specialitate.