ELEVA căzută dintr-un AUTOBUZ la Ploieşti cere DAUNE de un milion de euro VIDEO

Avocații cer daune de un milion de euro în cazul tinerei din Ploieşti care a căzut cu tot cu geam dintr-un autobuz. Adolescenta a suferit un traumatism craniocerebral grav pentru care a avut nevoie de operație. În plus, medicii au descoperit şi fisuri la colonă şi nu este exclus să mai fie nevoie de o a doua intervenție. Specialiștii spun că acesta va rămâne cu sechele pe viață. 

13 feb. 2019, 15:56
ELEVA căzută dintr-un AUTOBUZ la Ploieşti cere DAUNE de un milion de euro VIDEO

Eleva care a picat printr-un geam desprins al unui autobuz aflat în mers, la Ploieşti, cere ca daune morale un milion de euro de la societatea de transport în comun. Adolescenta a fost operată la cap, dar are şi multiple fisuri la coloana vertebrală, informează tvr.ro. În plus, din cauza teribilului accident, a fost nevoită să-şi îngheţe anul şcolar şi va rata astfel Bacalaureatul.

Avocatul fetei susţine că autobuzul cu pricina ar fi trebuit casat după opt ani, dar reprezentanţii regiei de transport din Ploieşti spun că autobuzul avea ITP valabil, aceasta fiind singura cerinţă pe care o impune legislaţia românească în vigoare.

Dacă instanţa va decide că societatea de transport este vinovată, daunele vor fi plătite de compania de asigurări a regiei de transport din Ploieşti.