Elevă clasa a V-a, bătută cu bestialitate de colegi. Fetiţa este în stare gravă la spital

O fetiţă de clasa a V-a din Buzău a fost bătută de colegi atât de tare încât a fost luată cu salvarea de la cursuri. Eleva are probleme mari acum, iar părinţii cer să fie adusă la Bucureşti. Tot în Buzău, un alt elev a fost bătut până la leşin în şcoală.

12 oct. 2015, 06:30
Elevă clasa a V-a, bătută cu bestialitate de colegi. Fetiţa este în stare gravă la spital

Un elev de clasa a XI-a şi o elevă de clasa a V-a au fost bătuţi cu bestialitate de colegi în şcoală până şi-au pierdut cunoştinţa.

Potrivit România TV, fetiţa a fost dată cu capul de calorifer, lovită cu pumnii şi picioarele în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu o colegă.

Cele două incidente grave au fost ţinute sub tăcere de conducerea liceului spre disperarea părinţilor care şi-au internat copiii la Spitalul Judeţean din Buzău.

Vezi şi: S-a suit pe bancă şi s-a dezbrăcat! Colegii ei s-au închinat când au văzut asta

Părinţii elevei de clasa a V-a susţin cu documente medicale că fata a suferit leziuni grave la un rinichi şi urmează să fie transportată la un spital din Capitală pentru investigaţii detaliate.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Buzău au declarat că au fost informaţi despre incidente şi urmează să demareze o anchetă.