Elevă de 13 ani, spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni, în Buzău. Șoferul are 83 de ani

Imagini șocante surprinse pe camerele de supraveghere aflate pe o stradă din județul Buzău. O elevă au fost spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni, în Smeeni, județul Buzău.

17 feb. 2023, 16:27
Elevă de 13 ani, spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni, în Buzău. Șoferul are 83 de ani

O fată în vârstă de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentată de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 83 de ani. Accidentul a avut loc pe DN 2C chiar pe trecerea de pietoni din fața Școlii Gimnaziale Smeeni, la care fata era elevă, potrivit reporterbuzoian.ro.

Din primele informații, eleva de clasa a VII-a se îndrepta spe școală împreună cu o colegă. Ajunse în dreptul școlii, fetele s-au angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a fost lovită în plin de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 83 de ani.

Citește și: Accident cu 20 de victime, un microbuz cu 18 copii s-a ciocnit violent de un autoturism la Bihor VIDEO

Adolesecenta de 13 ani a fost lovită și proiectată la un metru de mașină.

Inițial, eleva de 13 ani  a mers la spitalul din Smeeni,  aflat la câțiva metri distantă de locul accidentului. Ulterior, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportata la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Încă o femeie atacată de câini în zona Lacul Morii. Animalele din rasa Cane Corso ieșiseră dintr-o curte

„Minora de 13 ani a suferit un traumatism prin lovire la un picior, starea ei clinică fiind bună. În acest moment se efectuează investigații suplimentare.” a precizat șeful secției de primiri urgențe medicul Adrian Zoican, citat de smeeni.com.