Elevă de 14 ani din Bucureşti, AGRESATĂ de paznicul şcolii. Bărbatul a fost REŢINUT VIDEO

Acuzaţii grave la o şcoală din Capitală. O elevă de 14 ani a fost agresată de paznic. Scenele au fost văzute, din fericire, de tatăl unei colege, care a intervenit imediat. Mama fetei a depus plângere la poliție, iar paznicul a fost reținut pentru 24 de ore.

11 mart. 2016, 07:08
Elevă de 14 ani din Bucureşti, AGRESATĂ de paznicul şcolii. Bărbatul a fost REŢINUT VIDEO

Totul s-a petrecut imediat după terminarea orelor. Cele două eleve își așteptau părinții, timp în care s-au adăpostit în ghereta din faţa şcolii. Paznicul a profitat că nu se afla nimeni în apropiere și a agresat-o pe una din ele.

„A pipăit-o după care a agresat-o forţând-o , ţinând-o cu o mână de ceafă şi a sărutat-o forţat”, a povestit mama fetei.

Bărbatul care ar trebui să se ocupe de siguranţa elevelor are o fată de aceeaşi vârstă cu fetele pe care el le-a agresat.

Tatăl celeilalte colege a oprit totul. Eleva agresată i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a depus plângere la poliție. Copila are nevoie acum de consiliere psihologică.

„Cu siguranţă va fi nevoie pentru că aseară, imediat ce a ajuns acasă a fost în stare de şoc, a vomat întruna, nu a putut să mănânce”, a mai povestit mama elevei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.