Elevă de 15 ani în comă alcoolică la şcoală. A căzut sub bancă de beată ce era

Elevă beată luată cu ambulanţa chiar de la şcoală. Este vorba de o copilă de 15 ani din Bârlad care a mers la cursuri după ce a băut pahar după pahar. Fetei i-a venit rău şi a căzut în mijlocul clasei, la ora de curs. O colegă care a asistat la întreaga scenă a leşinat şi ea.

04 apr. 2014, 05:18
Elevă de 15 ani în comă alcoolică la şcoală. A căzut sub bancă de beată ce era

Eleva, în vârstă de 15 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Petru Rares” este domiciliată în comuna Bogdana, dar în timpul anului scolar locuieste în gazdã la Bârlad, scrie vrn.ro. Se pare cã dintr-un motiv anume, aceasta ar fi bãut în exces cu prietenele sale si apoi s-a prezentat la cursuri. Dupã numai câteva minute din prima orã, tânãra s-a prãbusit sub bancã inconstientã. Cadrele didactice au sunat imediat la numãrul de urgentã 112 pentru a solicita o ambulantã, însã pânã ca aceasta sã ajungã, o altã colegã de clasã a lesinat.

Citeşte şi Eleva de 14 ani, beată la ore. A fost luată cu ambulanţa de la şcoală

Initial s-a crezut cã cele douã au consumat băuturi alcoolice împreunã, însã s-a dovedit ulterior cã în cazul celei din urmã nu a fost decât o problemã medicalã. Eleva a fost transportatã la sectia de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal de Urgentã „Elena Beldiman”, unde a fost diagnosticatã cu intoxicatie acutã cu alcool etilic.

Citeşte şi Elevul din Vaslui care a ajuns în comă alcoolică la spital, sancţionat cu scăderea notei la purtare

Conducerea scolii a demarat o anchetã în acest caz, în urma cãreia vor fi stabilite eventualele sanctiuni. „Înainte de a lua mãsuri trebuie sã încercãm sã o ajutãm. Este un copil care învatã foarte bine, nu lipseste de la scoalã si nu a creat niciodatã probleme. Nu îmi explic cum a putut face asa ceva… Este o elevã din mediul rural, mai exact din comuna Bogdana. A fost crescutã de bunici, dar în urmã cu câteva sãptãmâni bunicul ei a murit. Cu sigurantã este afectatã, pentru cã-l iubea foarte mult. Totusi, nu trebuia sã facã asa ceva… Incidentul s-a petrecut în timpul primei ore. Nu misca… pur si simplu m-am speriat. De aceea am sunat la numãrul de urgentã 112 si am solicitat o ambulantã. Vom face o sedintã pentru a vedea ce mãsuri vor fi luate”, a spus Olimpia Tãnase, directorul Liceului Tehnologic „Petru Rares”.