Eleva fotografiată cu iubitul INNEI recunoaşte că are o relaţie cu impresarul. Vezi declaraţia ei

De câteva săptămâni umblă zvonul cum că Inna s-a despărţit de Lucian şi că impresarul artistei s-a cuplat de două săptămâni cu o elevă de 19 ani de la Liceul „Nicolae Tonitza” din Capitală. Au apărut fotografii şi filmări cu cei doi, însă până acum nimeni nu a vrut să confirme relaţia. Maria Bălan a rupt tăcerea şi a spus că-l iubeşte pe Lucian şi este fericită cu el.

23 apr. 2013, 07:33
Eleva fotografiată cu iubitul INNEI recunoaşte că are o relaţie cu impresarul. Vezi declaraţia ei

Anii de amor trăiţi în secret alături de Inna au luat sfârşit. Acum, Lucian este liber să iubească atunci când vrea şi mai ales unde vrea. Recent, impresarul cântăreţei a fost filmat în timp ce se săruta cu Maria Bălan, eleva de clasa a XII-a. Această relaţie nu a fost confirmată până acum de impresar, însă pozele au fost grăitoare.

Pentru a nu mai lăsa loc de comentarii, frumuşica adolescentă şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit pentru prima dată despre relaţia ei cu impresarul Innei. 

„Sunt un copil, nu-mi place lumea asta. Am intrat în ea fără să-mi doresc. Dacă sunt cu acest om, voi ce deduceţi?! Normal că-l iubesc şi că sunt fericită”, a declarat Maria Bălan pentru click.ro.

Contactat telefonic, Lucian Ştefan a fost rezervat, ca de obicei, şi a spus că nu vorbeşte despre viaţa lui personală niciodată, ci doar despre muzică şi turnee.

AFLĂ: Ce s-ar întâmpla cu Inna dacă se desparte de impresar. Vezi cu ce nume ar urca pe scenă

Lucian şi noua lui iubită au mers sâmbătă seara pentru o porţie de distracţie într-un club din Capitală. Acolo, nu au jucat rolul indiferenţei încercând să mascheze faptul că sunt împreună, ci au dat cărţile pe faţă în cel mai pur mod posibil.

Aceste imagini vin la două săptămâni după ce Inna scria nervoasă pe Facebook că s-a săturat de minciunile din presă. Cântăreaţa dezminţea despărţirea şi scria că totul este o invenţie.

M-am săturat să citesc mizerii inventate în scopul de a vinde! Vreau să vă spun tuturor celor care citiţi aceste rânduri că în orice caz nu sunt umilită! Nu m-am mutat din casă şi nici nu o sa mă mut niciodată. Lucian continuă să fie persoana în care am cea mai mare încredere şi care nu m-ar umili NICIODATĂ, indiferent de ce s-ar întâmpla între noi!„, a scris Inna pe pagina sa personală de Facebook.

VEZI ŞI: Inna, pictorial pentru japonezi. Ce vestimentaţie extravagantă a ales vedeta