Elevă în STARE GRAVĂ la spital, după o joacă nevinovată cu bulgări de zăpadă

O elevă în vârstă de 14 ani de la şcoala din localitatea vasluiană Lipovăţ a ajuns la spital în stare gravă, cu traumatisme, după ce a căzut şi s-a lovit la cap în timp ce se juca în zăpadă cu un coleg de şcoală. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar au declanşat anchete în acest caz.

28 mart. 2013, 13:51
Elevă în STARE GRAVĂ la spital, după o joacă nevinovată cu bulgări de zăpadă

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui, spun că incidentul a avut loc joi, în momentul în care cei doi, elevi la şcoala din Lipovăţ, se jucau în zăpadă, la un moment dat fata aruncându-i băiatului un bulgăre în faţă.

În acel moment, elevul ar fi aruncat şi el cu un bulgăre, iar fata s-a ferit, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de asfalt. „Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, urmând să fie audiaţi mai mulţi elevi care erau la faţa locului. Până acum avem doar varianta băiatului, care susţine că nu şi-a lovit colega şi că a fost un accident”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Potrivit acesteia, în urma incidentului adolescenta a suferit un traumatism cranian şi unul cervical, fiind dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

VEZI: Elevă bătută crunt de o colegă, la şcoală în sala de curs VIDEO

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Şcolar au declarat că vor începe şi ei o anchetă în acest caz, chiar dacă incidentul a avut loc în afara şcolii.